Chocoladefontein op je baby shower!

Een chocoladefontein op een baby shower is een geweldige toevoeging aan het feest. Dankzij de verschillende kleuren chocolade die wij kunnen creëren (roze of blauw bijvoorbeeld) kun je de deelnemers fantastisch verassen! Afhankelijk van het aantal gasten zetten wij een 3, 4 of 5-laags chocoladefontein in.

Onbeperkt lange vingers en marshmallows

Als je voor het baby shower arrangement kiest kunnen alle gasten onbeperkt genieten van de lekkerste chocolade, lange vingers en marshmallows. Wil je extra dippings aan het geheel toevoegen? Geen probleem! Slagroomsoesjes, poffertjes, krakelingen, ijsrolletjes of vers fruit, het kan allemaal! Bekijk de onze dippings pagina om te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn.

Professionele begeleiding

Het ChocoXL personeel zorgt ervoor dat de chocoladefontein tijdens de babyshower moeiteloos blijft draaien. Ook wordt ervoor gezorgd dat er voldoende dippings binnen handbereik van de gasten zijn. Het enige dat wij nodig hebben is een stopcontact en tafel om onze chocoladefontein op te plaatsen. Zo kun je een onvergetelijke, smakelijke baby shower houden en uitzien naar de geboorte van het nieuwe kindje.

Vraag direct een offerte aan voor onze chocoladefontein tijdens een baby shower. Wij nemen na ontvangst van de aanvraag snel contact met op je.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/choco/public_html/www.chocoxl.nl/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1000
[[[["field30","greater_than","0"]],[["show_fields","field39,field42,field19,field20,field21,field12,field22,field43"]],"and"],[[["field12","contains","chocolade"],["field12","equal_to","Limoen (meerprijs)"],["field12","equal_to","Aardbei (meerprijs)"],["field12","equal_to","Karamel (meerprijs)"],["field12","equal_to","Sinaasappel (meerprijs)"]],[["show_fields","field41,field33,field34,field36,field38"]],"or"]]
1 Step 1
Informatie over het evenement
Locatie evenement / feest *
Verwachte aantal gasten *
Datum evenement *
Begintijd *
Eindtijd *
Informatie over chocoladesmaak, dippings, etc.
Welke fruitdippings? *
Welke zoete dippings? *
Andere dippings, namelijk (optioneel)
Contactgegevens
Naam *
Telefoonnummer
Previous
Next

Waarom ChocoXL?

 • null
  All in service
 • null
  Meerdere dippings
 • null
  Inclusief op- en afbouw
 • null
  Inclusief ChocoXL personeel
 • null
  Inclusief servies
 • null
  Verschillende smaken chocolade