In principe is er geen minimum aantal personen dat wij kunnen bedienen.

Het is echter wel belangrijk te weten dat een bediening van 50 personen relatief duurder zal zijn dan een bediening van 300 personen. Dit komt omdat er een minimum hoeveelheid chocolade nodig is om de fontein te kunnen doen stromen, en die hoeveelheid is niet kleiner bij kleinere groepen mensen.

Om de fontein van een andere kleur te voorzien zijn er extra ingrediënten nodig. Daar komt een extra aankoopprijs voor ons bij kijken.

Andere kleuren dan de aangegeven kleuren zijn zeker mogelijk, maar die staan niet vermeld tussen de mogelijkheden omdat de prijs dan een heel stuk kan oplopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit komt eenvoudigweg doordat de aankoopprijs van deze smaken heel wat hoger ligt dan de prijs van de gewone smaken (puur, melk en wit).

In feite hoeft u nergens aan te denken: wij zijn volledig verantwoordelijk voor de fontein.

Dat betekent dat wij zorgen voor de opbouw, de afbouw, het schoonmaken van de fontein en de organisatie van het buffet. Daarbij zorgen wij voor de nodige dippings en de presentatie ervan, en ons personeel blijft gedurende het hele evenement aanwezig om de dippings aan te vullen en gasten eventueel bij te staan en informatie te geven.

De bamboeprikkers en het servies nemen wij ook volledig voor onze rekening.

U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken!

Er kunnen van 1 tot 8 verschillende dippings uit ons assortiment gekozen worden. Het aanbod bestaat uit zowel fruit als zoete dippings.

Als u meer dan 8 dippings op uw feest ter beschikking wilt stellen, dan worden deze door ons extra aangerekend.

Daarnaast zijn andere soorten koekjes of fruit ook verkrijgbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neen.

Als er minder verschillende soorten dippings worden gekozen, dan zullen wij ervoor zorgen dat er meer stuks aanwezig zijn van elke soort. We maken hiervoor gebruik van een formule, waardoor er altijd genoeg dippings aanwezig zijn en u dus niets tekort zal komen.

Ja. Als u 3X fruit en 2X zoet aangeeft, dan gaan wij er van uit dat u meer fruit dippings dan zoete dippings ter beschikking wil hebben.

Dit kan eventueel in overleg. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

Waarom ChocoXL?

 • null
  All in service
 • null
  Meerdere dippings
 • null
  Inclusief op- en afbouw
 • null
  Inclusief ChocoXL personeel
 • null
  Inclusief servies
 • null
  Verschillende smaken chocolade

Gratis offerte ontvangen?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/choco/public_html/www.chocoxl.nl/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1000

Zeg ‘Ja’ tegen ChocoXL! Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte, geheel op maat.

""
1
Uw naam
Uw bericht *
0 /
Previous
Next